За нас

Добре дошли!

БУС ПОД НАЕМ | Buspodnaem.com е най-икономичната и гъвкава услуга за наем на бус с ценa от 58.33 до 66.66 лв. за ден без ДДС, без ограничения в изминатите километри или времето за ползване. Създадохме е я, защото когато ние имахме нужда от такава услуга нямаше кой да ни я предложи.

Дълго време част от нашия бизнес беше свързана с пренасянето на хора и техника на различни места в България, а и в чужбина. Във връзка с нашата работа постоянно наемахме пътнически микробуси, които използвахме като мобилни офиси “натъпкани” със сложно и скъпо оборудване. По време на този процес разбрахме, колко скъпо и неприятно нещо може да бъде наемането на микробусите.

Някои фирми ни предлагаха излишно луксозни и скъпи автомобили, които не предполагат друга употреба освен пътуване от точка А до точка Б и то само по асфалт. При тези автомобили проблема с неизбежните дребни щети се превръщаше в сериозна пречка за нормална работа.

Други фирми ни предлагаха автомобили, които носеха сериозен риск за пътуващите в тях. Има ли сме шокиращи случаи, за които от уважение към хората, които ни предоставяха техниката няма да разказваме сега.

Трети пък ни налагаха разни “странни” общи условия, свързани с огромни суми за допълнителни разходи или пък микробусите им не можеха да се управляват с любителска шофьорска книжка (категория В), с каквато разполагат повечето хора и трябваше задължително да ползваме услугите на шофьор, като се грижим за неговото настаняване и прехрана. Това отново ни носеше  значителни допълнителни разходи.

Всичко това ни накара да създадем идеалната услуга за бус под наем:
– да бъде евтина
– да бъде с добри условия
– да се предлага здрав, но непретенциозен автомобил
– да бъде с разход на гориво като на лек автомобил
– да се управлява с шофьорска книжка “категория Б” (любителска)
– да има възможност да се транспортират пътници, но при нужда със същия автомобил (без да се наема нов) да могат да се транспортират и големи обемисти товари или пък и двете
– и накрая автомобилът да има представителен външен вид.

Но това не е всичко. Решихме да бъдем новатори и да почерпим от нашия опит като предлагаме допълнително оборудване, което може да бъде изключително полезно при път и така да затворим целия кръг от оборудване необходимо при работно пътуване.

За това ви предлагаме под наем саморазгъващи се шатри, столове, ел. агрегати, ел. кабели, UPS-и, мобилни копютри и устройства за мобилен интернет, прожектори и фенери и други устройства.

Приключваме до тук, защото и ние не обичаме да четем дълги текстове.